Harry Blom-beraad

Ben je lid van een IvD, onderzoeker, biotechnicus of analist, of vanuit een andere rol direct betrokken bij dierproeven? NCad en IvD-Platform nodigen je uit om tijdens een Harry Blom-beraad kennis, ervaringen en visies over dierenwelzijn en kwaliteit, met elkaar te delen. Het beraad is informatief, inspirerend en laagdrempelig.

 De in 2018 overleden proefdierdeskundige Harry Blom maakte zich sterk om binnen het dierexperimentele werkveld actief kennis met elkaar te delen en dilemma’s te adresseren. Vanwege zijn bijdrage aan het werkveld hebben we samen met het NCad gemeend een speciaal beraad over verschillende aspecten van dierenwelzijn naar hem te vernoemen.

In elk Harry Blom-beraad wordt een dilemma in de huidige onderzoekspraktijk vanuit verschillende oogpunten belicht. En gaan we de discussie met elkaar aan. Dit kan leiden tot een adviestraject door het NCad, de vorming van een werkgroep of een andere actie, maar het beraad is daar niet primair op gericht. Elke bijeenkomst organiseren we op een prettige locatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Op 13 juni 2023 is er weer een Harry Blom-beraad (HBB)  verdere informatie volgt onder Actueel.


Word lid van DALAS

  • Je ontvangt Biotechniek 6 keer per jaar
  • Je krijgt korting bij inschrijving voor de Biotechnische Dagen
  • Mag je deelnemen aan Themadagen
  • Maak tevens kennis met het tijdschrift Laboratory Animals voor € 25 voor 2023
  • Toegang tot het besloten gedeelte van www.dalas.nl
Word lid