Team Lead - Animal Research Department

We zijn op zoek naar een manager met sterke samenwerkingsvaardigheden en organisatiegevoeligheid. We bieden een centrale rol binnen onze organisatie met een grote mate van onafhankelijkheid en de mogelijkheid om het leven van dieren over de hele wereld te helpen redden en verbeteren.

Voor onze locatie Boxmeer zijn wij op zoek naar een:

Team Lead - Animal Research Department

Welkom in ons team

Binnen Animal Research Department zijn de 3V’s leidend in ons dagelijks werk. Het team bestaat uit dierenartsen, animal technicians en support functies en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van dierstudies (landbouwhuisdieren, pluimvee, gezelschapsdieren en knaagdieren) en histopathologie voor zowel R&D als QC studies. Innovatie is een speerpunt in onze groeiende organisatie.

Over de functie
Als Team Lead - Animal Research Department werk je samen met je team van (lead) animal technicians. Je geeft leiding aan en je houdt je bezig met het continu ontwikkelen van je team. Daarnaast ben je betrokken bij interessante en uitdagende projecten op het gebied huisvesting, verzorging en dierenwelzijn. Je bent onderdeel van het management team binnen ons Animal Research Department.

Animal Health Divisie
Onze animal health-divisie is een vertrouwde wereldleider in diergeneeskunde, toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van dieren. Wij zijn een wereldwijd team van professionals die samenwerken om een positief verschil te maken in dierverzorging en de voedselvoorziening van de wereld en hebben een diep gevoel van verantwoordelijkheid richting onze klanten, consumenten, dieren, maatschappij en onze planeet. Wij bieden de meest innovatieve producten, diensten en technologieën van onze sector die dienen ter voorkoming, behandeling en beheersing van ziekten bij alle belangrijke soorten landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

Jouw profiel

  • BSc opleidingsniveau; bijvoorbeeld HAS, Animal Science of HLO
  • Affiniteit met Research & Development
  • Ervaring als team- of projectlead is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Innovatieve mindset

 Heb je vragen over deze vacature?  Stuur je vraag inclusief het vacaturenummer en de vacaturetitel naar het volgende emailadres: RecruitmentNL@MSD.com

Meer info: https://jobs.msd.com/gb/en/job/R105669/Team-Lead-Animal-Research-Department


Redactie | maart 30, 2021