Dierverzorger / biotechnicus - LUMC Leiden

Tijdelijke vacature voor dierverzorger of biotechnicus Proefdiercentrum m/v

De functie

Wij zijn per direct op zoek naar een dierverzorger / biotechnicus die tijdelijk het team van het proefdiercentrum (PDC) van het LUMC komt versterken. In een universitair medisch centrum is werken met proefdieren een onmisbaar onderdeel van wetenschappelijk onderzoek. We vinden het bij het LUMC van groot belang dat er professioneel en met de grootste zorg wordt omgegaan met proefdieren. Jouw werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse verzorging van deze dieren. Je beoordeelt het welzijn van de proefdieren en verricht werkzaamheden in het kader van het fokprogramma van kleine knaagdieren en de bijbehorende administratieve taken.

De afdeling

Het proefdiercentrum (PDC) is onderdeel van het LUMC en richt zich op het realiseren van optimale condities waarbinnen dierexperimenteel onderzoek kan worden verricht, waarbij voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving. Het PDC is primair verantwoordelijk voor de basisvoorzieningen op proefdiergebied, waaronder: huisvesting en verzorging van proefdieren, fokken van proefdieren, registreren van proefdieren en verrichten van biotechnische handelingen.

Het profiel

Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van een certificaat proefdierverzorging. Verder heb je aantoonbare ervaring in een dienstverlenende functie. Gezien je functie en de rol van onze afdeling binnen het LUMC, heb je een dier- én klantvriendelijke instelling en ben je betrokken bij het werk en de organisatie. Daarnaast ben je flexibel, accuraat en goed in staat om volgens protocol te werken. Je beschikt over spreek- en schrijfvaardigheid in de Engelse taal op mbo- niveau.

Het aanbod

Je werkt in een dienstverband van maximaal 32 uur per week. Je bent bereid om in het weekenddienstrooster mee te draaien. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de periode van 3 - 6 maanden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €  2.553,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC).

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer J. van der Kaa, manager Proefdiercentrum, telefoon 071 5269684. E-mail vragen of sollicitatie naar het bedrijfsbureau: PDC-Bedrijfsbureau@lumc.nl

LUMC


Redactie | september 24, 2020